Videoannonsering, hva kan det skape for deg?

Video er et fantastisk verktøy for å fortelle en historie på en effektiv måte og som er kjent i dag som et meget populært verktøy å bruke.
Men det er dessverre slik at ikke alle videoer går viralt og da er det godt det finnes meget gode annonseverktøy for å distribuere budskapet ut mot riktig målgruppe.

Som vi nevnte i forrige tips og triks, så kan man bruke målgruppene man finner der for å segmentere mot potensielle kunder. Dette skaper relevant levering av budskapet ditt og du får mer effekt ut av investeringen din.

Du kan bruke video til remarketing. Se for deg at kunden besøker siden, personen legger inn, enten kontaktskjema eller produkter i handlekurven, men trykker ikke på den «magiske» bestill knappen. Personen tenker at den vil undersøke litt mer eller se på tester på YouTube, da kan du bruke Video for å underbygge ditt budskap og fortelle om fordelene man får ved å handle/bestille hos deg

Hvilken annonseformater finnes det?

YouTube leverer også flere annonseformater, slik som TrueView In-stream og In-display.
In-stream vises før, under og etter en video på Youtube blir spilt. Her er fordelen at man betaler kun hvis personen ser 30 sekunder eller mer og hvis videoen er under 30 sekunder så betaler man kun hvis man ser hele.

In-Display er en annonse som vises til høyre for en video og kan godt assosieres med en «bannerannonse». Her betaler man kun hvis det klikket på annonsen.

Videoannonsering gir også muligheter til å treffe andre plattformer enn YouTube. De har mange partnersider som gjør at rekkevidden utvides.

En annet spennende format er at man kombinere Video med Google Shopping annonser som  tillater at de produktene du viser i videoen er klikkbare og personen kan bli sendt direkte til det produktet fra videoen.

Se for deg at personen ser en video, synes produktet ditt er flott eller kjekt å ha. Da kan man enkelt trykke på det for å handle det direkte hos deg.